Over ons

Ons bedrijf is vanaf het begin altijd gericht op het aanbieden van een compleet assortiment van kwalitatief hoogwaardige, state-of-the-art spa accessoires aan spa retailers in Europa.

Wij leggen veel nadruk op persoonlijk contact met onze klanten, wat ons in staat stelt om dicht op de markt te zitten en de beste kwaliteit en de nieuwste innovaties in de industrie aan te bieden.

Wij hebben alle producten op voorraad in ons centraal gelegen magazijn in Nederland, van waaruit we snel kunnen leveren binnen heel Europa. Dit maakt het voor u als spa retailer gemakkelijk om spa accesoires te bestellen, en u en uw klanten zo spoedig en eenvoudig mogelijk van de juiste spa producten te voorzien, zonder de lange levertijden en dure verzendkosten die u in het verleden wellicht gewoon was.


Productassortiment

Spa-Plus is geautoriseerd importeur en distributeur voor Leisure Concepts, de martleider in spa accessoires. De hoogwaardige spa accessoires van Leisure Concepts vormen het vlaggenschip van ons productassortiment.

Daarnaast is Spa-Plus Europees distributeur voor vele internationale merken van spa producten, zoals:

  • Leisure Time - de vooraanstaande naam in spa waterverzorging,
  • AquaChek - het toonaangevende merk van teststrips voor zwembad en spa,
  • inSPAration - de toonaangevende fabrikant van spa geuren,
  • Life spa & hot tub essentials - een uniek assortiment van onderhouds-gereedschappen en accessoires speciaal ontworpen voor de spa consument,
  • Covana - Eenvoudig spa plezier het hele jaar door.
Interbad 2012

Historie

Spa-Plus is in 2008 opgericht door de drie broers Burgmans, die het management van het bedrijf vormen.

Pieter Burgmans, mede-oprichter en directeur verkoop, heeft voorheen in zijn functie als sales manager voor een Amerikaanse spa distributeur in Europa, de ervaring opgedaan voor het aanbieden van het breedste scala van spa accessoires van de beste kwaliteit.

Vandaag bogen we op een catalogus van meer dan 800 spa accessoires en onderhoudsproducten van hoge kwaliteit, variërend van coverlifts en onderhoudsgereedschap tot filters, test-apparatuur en producten voor water-behandeling en spa onderhoud.